Massage
WhatsApp Image 2019-08-25 at 3.42.08 PM

Ontspannende, Voetreflex of Hot Stone massages

 

In onze schoonheidssalon kunt u ook terecht voor een ontspannende Klassieke, Voetreflex of Hot Stone massage. In overleg met onze schoonheidsspecialiste kunt u ook voor een combinatie hiervan kiezen.

Bij onze massages gaan we ervan uit dat lichaam en geest één en in harmonie met elkaar verbonden zijn. Want, ben je lichamelijk en geestelijk in balans? Dan zit je lekker in je vel. Je voelt je goed en gezond. Zit je niet lekker in je vel? Heb je bijvoorbeeld lichamelijke pijn, stress, hoge of lage bloeddruk, een infectie of zit je er emotioneel doorheen? Dan ben je uit balans en wordt de energiedoorstroming geblokkeerd. Door de blokkades in het lichaam op te heffen, kan de energie weer vrij stromen. Uiteraard zijn er ook combinaties mogelijk afhankelijk van uw specifieke klachten.

 

30 min      € 30,-
45 min      € 45,-
60 min      € 53,-


Ontspanningsmassage - 60 minuten


Een ontspannende massage met handen voor het hele lichaam. Door middel van druk uit te oefenen op de spieren in combinatie met strelingen en wrijvingen, zullen de spieren losgemaakt worden en de pijn in het lichaam verzacht worden. Het verbetert de bloedsomloop zodat de organen meer zuurstof krijgen en jij beter in je vel zit.

Ontspannende hoofd-, nek- en schoudermassage


Een ontspannende massage van het bovenlichaam met de handen. Door middel van druk uit te oefenen op de spieren in combinatie met strelingen en wrijvingen, zullen de spieren losgemaakt worden en de pijn in het lichaam verzacht worden. Het verbetert de bloedsomloop zodat de organen meer zuurstof krijgen en jij beter in je vel zit.


Hot Stone Massage - 60 minuten


Hot Stone Massage is een relatief nieuwe vorm van massage in Europa, terwijl het in principe al eeuwen oud is. In Engeland gebruikten ze eeuwen geleden de "Holdstones". In Azië en India waren de stenen de voorlopers van de acupunctuur-naalden. In Amerika wordt het al eeuwenlang door de Indianen gedaan en ook Japan heeft zijn eigen vorm.

Gezichtsreflexologie en hoofdmassage

45 minuten  €38


zones, punten en lijnen van reflexologie massage gelaat

Ons gezicht en onze hoofdhuid bestaan uit verschillende zones, punten en lijnen. Gezichtsreflexologie is de manuele stimulatie en massage van deze zones, punten en lijnen. Hierbij worden via het centraal zenuwstelsel impulsen gegeven aan de hersenen. Reflexologie van het gelaat kan helpen bij volgende problemen:

  • concentratieproblemen
  • coördin0tieproblemen


Anti Stress Massage pakket 

90 min         €118


• Warm voetbad met essentiële olie
• Drukpuntmassage van de voeten
• Reiniging gezicht, hals en decolleté
• Massage van gezicht, hals en decolleté
• Voedend masker voor gezicht en hals
• Ontspannende hoofd-, nek- en schoudermassage

• Eindverzorging gezicht, ooggebied en hals; crème afgestemd op de huidbehoefte


  • Tijd: We maken graag tijd voor je. Kun je alleen ’s avonds komen? Geen probleem. Wij zijn op maandag tot en met zaterdag ook in de avond geopend.
  • Online afspraak maken: Maak eenvoudig een online afspraak. Bekijk in onze agenda wanneer er plek is en plan zelf je afspraak.

0483 40 54 90

033 37 33 73

Letterkundestraat 102

2610 Wilrijk

Maandag     10:00 tot 21:00


Dinsdag       10:00 tot 21:00


Woensdag   10:00 tot 21:00


Donderdag   10:00 tot 21:00


Vrijdag          10:00 tot 21:00


Zaterdag      13:00 tot 21:00


Zondag         13:00 tot 21:00